Gratis Online Trainingen 

Regelmatig geef ik gratis online trainingen, speciaal voor ambitieuze ondernemers.

Ondernemers die resultaat willen behalen op een ontspannen manier.

Datum: nog niet bekend

Door Lisette Tol, businesscoach voor ambitieuze ondernemers met lef.

Moeiteloos Meer Klanten
Ontspannen verkopen

Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent goed in wat je doet, bijvoorbeeld in jouw werk als coach of trainer. Of je hebt een geweldige online training ontwikkeld. Misschien doe je ook wel het één en ander aan marketing, om je zichtbaarheid te vergroten.

Maar je loopt er tegen aan dat het héél wat anders is om van al die mensen die interesse hebben ook (goed)betalende klanten te maken. En dat terwijl je zo graag mensen wilt helpen met wat jij te bieden hebt.

Maar hoe doe je dat nou, meer klanten krijgen? In deze training leer ik je precies wat er voor nodig is om al deze mensen die jou kennen om te zetten in betalende klanten. Ik leer je de 4 pijlers om moeiteloos meer klanten te krijgen, de pijlers die ervoor zorgen dat je ook écht kunt gaan oogsten. 

Bovendien leer je in deze training niet alleen hoe je meer klanten kunt krijgen door goed te leren verkopen, maar ook hoe je verkoopt op een ontspannen manier. Een manier die integer is en die bij je past.


Datum: maart en april 2017

Door Lisette Tol, businesscoach voor ambitieuze ondernemers met lef.

Ontspannen Ondernemen 
Focus - Resultaat - Rust

Wil je meer resultaat, meer omzet, maar óók meer tijd voor je vrienden, je familie en voor jezelf? Heb je behoefte aan meer grip op je tijd en overzicht over alles wat moet gebeuren? Wil je jouw bedrijf naar een volgend niveau brengen en besef je dat het tijd is voor de volgende stap? 

In deze gratis online training

  • Leer ik je om meer focus aan te brengen in je bedrijf en je leven, wat zorgt voor meer resultaat, meer omzet én meer vrije tijd.
  • Geef ik je 3 stappen waarmee jij jouw bedrijf verder laat groeien.
  • Geef ik je de gouden tip om in korte tijd je omzet te verhogen, zónder meer te werken.

Deze gratis online trainingen worden gegeven door Lisette Tol, businesscoach voor ondernemers en eigenaar van het bedrijf De Ontspannen Ondernemer. Inmiddels heeft ze al honderden ondernemers in binnen en buitenland geholpen met haar methode 'Ontspannen Ondernemen.
Zij leert ambitieuze missie-ondernemers precies wat er voor nodig is om maximaal resultaat te behalen op een relaxte manier.