Media

Meer vrije tijd, meer rust en meer omzet

Media

Op deze pagina vind je artikelen en publicaties over en door Lisette Tol.


Interview BNR Nieuwsradio

Interview BNR Nieuwsradio

Een interview bij BNR Nieuwsradio met presentatrice Diana Matroos. “Het roer om! Of toch blijven zitten waar je zit als zzp’er? We hoppen van klus naar klus en gooien met gemak hele businessmodellen om, maar of het altijd verstandig is, is de vraag. We praten erover met een aantal deskundigen in ons ZZP Café vanuit The College Hotel in Amsterdam. Lisette Tol is businesscoach en gooide tot twee keer toe het roer om maar is als coach terughoudend om haar cliënten datzelfde te adviseren.”  Luister hier de uitzending terug

Interview NRC

Interview NRC

Je kúnt helemaal niet multitasken

Wie zegt te kunnen multitasken, liegt, zegt Lisette Tol – businesscoach en yogatrainer. “Veel mensen dénken dat ze het kunnen, maar zijn eigenlijk veel minder productief en efficiënt dan wanneer ze zich op één taak zouden richten.” En dus niet op die twintig binnenkomende Whatsapp- en Facebookberichten terwijl ze aan het werk zijn.

Lees verder
Interview Proud Mom

Interview Proud Mom

Lisette coacht ambitieuze ondernemers om op topniveau te presteren zonder eraan onderdoor te gaan. “Mijn klanten leren vaak het meest van de dingen waarmee ik zelf de mist in ben gegaan. Ik durf mezelf steeds kwetsbaarder op te stellen. Door dichtbij mezelf te blijven, trek ik mensen aan die bij mij passen. Ik doe niet aan boekenwijsheid, daar ben ik allergisch voor. Een ondernemer kan fouten maken, soms ga je gewoon keihard op je bek. Ook ik. Als je eerlijk naar je fouten durft te kijken, kan je daar veel van leren.” 

Lees verder
Interview Bewust Amsterdam

Interview Bewust Amsterdam

Lisette Tol is als business coach aangesloten bij Bewust Amsterdam. Met haar bedrijf De Ontspannen Ondernemer helpt zij ambitieuze ondernemers om leiderschap in business én persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. “Dat vind ik zo mooi aan het vak van businesscoach, dat je die verbinding kunt maken met mensen en hun potentie. Dat is echt heel tof.”

Lees verder
Gastblog Ambitious Mama

Gastblog Ambitious Mama

Word ook een Daphne Schippers

Altijd te weinig tijd? Voor vriendinnen, de kinderen, het werk en….jezelf. Ga leven als een topsporter en houd een strak schema aan.

Vorige week sprak ik Marieke, kindercoach en moeder van 2 jongetjes van 1,5 en 4. Ze was druk bezig met het opzetten van haar praktijk. Maar merkte dat de korte nachten – haar zoontje van 1,5 werd nog steeds elke nacht wakker – en het drukke gezinsleven hun tol eisten.

Lees verder
Interview ZZP magazine

Interview ZZP magazine

Het roer omgooien en voor jezelf beginnen

Zij had een goedbetaalde droombaan in de televisiewereld en een scherp oog voor goede programma’s. Na bijna vijftien jaar in televisieland koos ze een geheel nieuw pad en begon haar eigen bedrijf als businesscoach. Het geluk lacht haar nu toe.

Lees verder
Gastblog my lovely notebook

Gastblog my lovely notebook

4 tips voor het bereiken van jouw doelen in 2016

Aan het einde van het jaar vind ik het altijd heerlijk om even een tijd vrij te maken om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat ging er goed, wat kan beter? Wat wilde ik doen en wat is daarvan terecht gekomen? En welke doelen schuif ik door? Daarna kijk ik naar het komende jaar. Ik stel mijn doelen en maak een planning.

Lees verder