Succesprogramma

Meer vrije tijd, meer rust en meer omzet

Succesprogramma

Succesprogramma

Ben jij een ambitieuze coach, trainer of adviseur en wil je  betere resultaten met je business?
Wil je minimaal naar een ton omzet of meer, maar wil niet alleen meer omzet, maar ook meer rust en meer vrije tijd?
Leer hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven.
Meld je hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

 • Wil jij in jezelf investeren en groeien als ondernemer?
 • Baal je ook dat jouw dag altijd te kort is voor wat je zou willen doen?
 • Vind jij het moeilijk om te focussen, te bedenken welke stap voor jouw bedrijf nu het meeste oplevert?
 • Denk jij dat je nog harder moet gaan werken om je omzet te verhogen en zie je daar tegen op?
 • Heb je het gevoel dat je meer uit je onderneming én uit je leven kunt halen?


In dit succesprogramma
werk je toe naar
meer omzet – meer rust – meer vrije tijd.

 

Carolien van Dijk

Eigenaar Onderwijsadvies Bureau

Ik bereik nu meer in mijn business, help mijn klanten beter, doe dingen waar ik tegen opzie met meer gemak, ben steeds krachtiger én ik creëer steeds meer ruimte voor mezelf en mijn gezin. Heel belangrijk, want voor mij is omzet belangrijk, maar niet het enige dat telt. Ik wilde echt op een meer ontspannen manier gaan ondernemen en met mijn bedrijf naar het volgende niveau. Dat is gelukt! – lees meer 

 

Dit programma…

 • zorgt dat je een businessstrategie kiest die voor jou werkt en die direct zorgt voor meer omzet én meer vrije tijd;
 • stelt je in staat om voor jouw waarde betaald te worden in plaats van voor jouw uren;
 • leert je hoe je een super aantrekkelijk high-end aanbod en een heldere marketingboodschap kan maken die precies de juiste klanten aantrekt; de klanten waar jij het allerliefst mee wilt werken;
 • geeft jou een eenvoudige en enorm doeltreffende salesstrategie die direct klanten oplevert;
 • zorgt ervoor dat je weet hoe je een continue klantenstroom krijgt, met jouw ideale klanten.

 

Anne Slegtenhorst

Ik had in eerste instantie mijn vraagtekens bij het Succesprogramma; ik verdiende weinig en vond het een behoorlijke investering. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Lisette heeft mij echt mijn grootsheid laten ervaren, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Ik heb een dienst ontwikkeld waar mijn klanten – alleenstaande ouders, net als ik – nu graag tussen de €2000 en €5000 voor betalen, dus de investering had ik er binnen no time uit!  – lees meer 


Daarnaast levert dit programma je het volgende op

 • Je hebt de juiste mindset voor succes, die zorgt voor meer rust en meer omzet.
 • Je weet wat jouw unieke waarden zijn, je innerlijke drijfveren, en hoe jij hiermee alles uit jezelf haalt én ontspannen en vol energie aan je onderneming kunt werken.
 • Je hebt meer focus en stelt makkelijker prioriteiten.
 • Je kunt sneller besluiten, wat energie bespaart en zorgt voor groei.
 • Je kent slimme strategieën die ervoor zorgen dat je geen tijd verspilt en geen uitstelgedrag meer vertoont.

 

Debbie Schreuder

Eigenaar Praktijk Voelen

Door het Succesprogramma en de coaching van Lisette ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben! Ik heb een programma gecreëerd wat ik zelf heel erg leuk vind én waar ik mensen echt mee help. En het mooie is dat ik daar goed voor betaald krijg. Doordat ik heel duidelijk focus en mijn doelgroep helder heb weten mensen mij nu te vinden, waardoor mijn omzet enorm gestegen is. Ik heb hierdoor zelf ook meer rust en vrijheid, om meer leuke dingen te doen met mijn gezin en de mensen om mij heen.

 

Wil jij dit ook?

Ben jij toe aan een boost voor jouw bedrijf én jouw leven? Mijn programma is er op gericht jou te leren hoe je er blijvend voor kunt zorgen dat je omzet stijgt en je meer tijd over houdt. Ik leer je hoe je een lucratieve niche kunt vinden en hoe je ervoor zorgt dat je opvalt. Zodat jouw klanten op je af komen en je met gemak goede prijzen kan vragen, zodat je minder hoeft te werken.

Daarnaast leer je vaardigheden om op topniveau te presteren, je energie te verhogen en hoe je beter kunt ontspannen. Of het nou is in jouw onderneming of in je sociale leven, je zult op alle vlakken het effect merken.

Ik leer je hoe je stap voor stap werkt aan jouw persoonlijk leiderschap én aan leiderschap in jouw business. Zodat je precies weet welke stappen je moet zetten naar meer omzet, meer rust en meer vrije tijd.

Merel Westenberg

Sinds ik het Succesprogramma heb gevolgd, verkoop ik steeds makkelijker mijn diensten aan mijn klanten van over de hele wereld. Ik weet nu precies welke stappen ik moet volgen om mijn business echt naar een volgend niveau te brengen. Ik merk het zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn businessresultaten dat ik krachtiger ben.  Merel Westenberg – Businesscoach voor Expatvrouwen 

 

 

Hoe zou het zijn als…

… je dit allemaal stapsgewijs van mij zou leren en ik jou in 4 maanden begeleid bij het behalen van jouw doelen? Zodat je niet meer in je eentje hoeft te worstelen? En dat je straks niet alleen trots bent op jouw bedrijfsresultaten maar ook echt geniet van je werk en van jouw klanten? En dat je bovendien ook weer eens tijd hebt voor jezelf, voor je vrienden en je familie? Ik weet uit ervaring wat je hier voor nodig hebt!

 

Wie ben ik?

Ik ben Lisette Tol en ik ben businesscoach voor coaches, trainers en dienstverleners. 

 

Nadat ik vijftien jaar als leidinggevende in de televisiewereld heb gewerkt gaf ik mijn leven in 2009 een hele nieuwe wending. Ik startte ik met een coachpraktijk en opende mijn eigen yogastudio. In de afgelopen jaren begeleide ik meer dan 800 professionals naar meer rust, energie en plezier in hun leven.

 

 

Op het oog liep het met mijn bedrijf geweldig.

Ik had een goedlopende coachpraktijk met leuke klanten, had mooie opdrachten in grote bedrijven als Tele2, HEMA en L’Oréal en runde mijn eigen yogastudio. Ik begreep dat focus belangrijk was en had mij gespecialiseerd in stressmanagement en vitaliteit. En in mijn enthousiasme verzon ik het ene plan na het andere, ik ging er helemaal voor.

Maar… er was wel een keerzijde

Mijn werk was zo versnipperd, dat ik het gevoel had nooit klaar te zijn. Ik werkte veel te veel. Het ging ten koste van mijn sociale leven. Het gebrek aan focus gaf onrust en mijn werkplezier verminderde. Hier was ik toch geen ondernemer voor geworden? Hier was het leven toch niet voor bedoeld!?

Ik leerde hoe het anders kon!

Ik leerde de afgelopen 6 jaar van verschillende ‘businessguru’s’ wat ik moest doen om een succesvol ondernemer te zijn. Ik leerde hoe ik in minder tijd meer kon verdienen – zodat ik meer vrije tijd over houd – en hoe ik mijn bedrijf naar een ander niveau kan tillen. En dit maakt mijn bedrijf niet alleen succesvoller, maar ook leuker en veel relaxter!

Wil jij dit ook leren?

Inmiddels ben ik gecertificeerd businesscoach. En al mijn kennis en ervaring deel ik heel graag met jou in mijn programma De Ontspannen Ondernemer.

 

Ingrid de Peyper

Ik heb het Succesprogramma gevolgd, inspirerend en super-leerzaam. Zo heeft Lisette mij o.a. geleerd hoe ik mijn nieuwe klanten in sales-gesprekken kan benaderen. Dit werkte meteen, want sinds ik dit doe verkoop ik regelmatig VIP-trajecten en is mijn omzet enorm gestegen. Ook was het 4 maanden werken met een groep ambtieuze ondernemers ontzettend steunend en leerzaam. Nu een jaar later nog steeds met sommigen contact om te sparren over business stappen etc. Ik raad het Succesprogramma aan iedereen aan. – Eigenaar 365Mindful

 

Anne Mette van Lieshout

In het Succesprogramma heb ik geleerd, dat hetgeen ik vanzelfsprekend vindt, heel waardevol is voor anderen. En wie ben ik om die waarde voor mezelf te houden? Lisette heeft mij geleerd hoe ik mijn waarde kan verspreiden, waar mijn focus moeten liggen en vooral ook hoe ik die focus houdt. Ik ga nu veel efficiënter met mijn tijd om, besteed meer aandacht aan mijn bedrijfsvoering en weet waarop ik nee moet zeggen. Ik werk vooral voor gemeentes en maakte vaak veel uren ‘gratis’. Nu zorg ik dat ik zoveel waarde lever dat gemeentes hier graag voor betalen.  – Eigenaar AMLandskab

 

 

 

In mijn ogen gaat het bij het runnen van een goedlopende onderneming niet alleen om winst.

Natuurlijk is dat belangrijk, het is geen hobby, maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in wat je doet. Dat je kunt genieten van je leven en van de mensen om je heen.

In dit programma werk je daarom aan je persoonlijk leiderschap én aan een winstgevende onderneming, waar jij ontspannen en vol energie van kunt genieten!

 

Linda Zadelaar

Interieurarchitect
Ik ben met Lisette gaan werken omdat ik veel meer zou willen betekenen voor mijn klanten. En daar ook goed mee willen verdienen op een ontspannen manier, zodat ik ook meer van het leven kan genieten. In het programma heb ik dit stap voor stap geleerd en toegepast. Ik heb veel meer focus, weet wat mijn strategie is en inmiddels merk ik dat mijn klanten graag goed betalen voor mijn nieuwe diensten. 

 

 Wil jij meer omzet, meer rust en
meer vrije tijd?

Ben jij geïnteresseerd in het programma? Vul dan vrijblijvend je gegevens hieronder in en ontvang de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bepalen of dit programma echt bij jou past.

 

{a1429ar12491}

Ik kijk er naar uit met je te gaan werken aan jouw succes.

 

Lisette Tol
Businesscoach