Diensten

Meer vrije tijd, meer rust en meer omzet

Diensten

Ben jij een ambitieuze ondernemer, bijvoorbeeld een coach, trainer of verkoop je ‘diensten’ en wil jij je omzet verhogen naar een ton (of meer) ? En:

  • Wil jij  keiharde omzetresultaten, maar niet ten koste van alles?
  • Wil jij wel meer verdienen, maar niet nog meer uren werken omdat je ook nog wilt léven?
  • Wil je leren hoe je eenvoudig nieuwe, goedbetalende klanten aantrekt?

Dan ben je bij De Ontspannen Ondernemer op de juiste plek! Ik leer je hoe je op topniveau kunt ondernemen, door slimme keuzes te maken in je aanbod en je klanten. Tegelijkertijd leer ik je hoe je je energie kunt verhogen, je focus verbeteren en zo jezelf als ondernemer én je business naar een hoger plan kunt tillen. Meer omzet, meer energie, meer vrijheid!

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op


Succesprogramma Ontspannen Ondernemen

Succesprogramma Ontspannen Ondernemen

Ben jij zelfstandig coach, trainer of adviseur en wil je meer omzet, maar ook meer rust en meer vrije tijd? Leer hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven. Meld je hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

Lees verder
Intensive Niche & Aanbod

Intensive Niche & Aanbod

Tijdens dit Intensive Coach-programma van 2 maanden leer je hoe je een lucratieve niche kunt kiezen met klanten waar jij blij van wordt en voor wie jij de meeste waarde kunt bieden. Ook gaan we aan de slag met jouw aanbod en jouw unieke signature system; welke diensten bied je aan en hoe zorg je ervoor dat je weinig moeite hoeft te doen om het te kunnen verkopen. Je leert diensten ontwikkelen waar klanten gráág voor willen betalen! 

Lees verder
Gastspreker en lezingen

Gastspreker en lezingen

Lisette Tol is naast Businesscoach ook een ervaren gastspreker. Mensen waarderen haar om haar helderheid, humor, rust en vooral haar concrete en praktische invulling van de lezingen. Aan boekenwijsheid heeft Lisette een hekel, ze vertelt vooral aan de hand van haar persoonlijk verhalen als voormalig manager in de televisiewereld en als ondernemer / businesscoach. Het publiek gaat naar huis met iets waar je direct mee aan de slag kunt. Meer info of een offerte aanvragen.

Lees verder