Diensten

Meer vrije tijd, meer rust en meer omzet

Diensten


Sales Seminar

Sales Seminar

Herken jij jezelf hierin? Je bent zelfstandig ondernemer en je bent goed in wat je doet.. Misschien doe je ook al wel het één en ander aan marketing, om je zichtbaarheid te vergroten. Maar je loopt er tegen aan dat het héél wat anders is om van al die mensen die interesse hebben ook (goed)betalende klanten te maken. En dat terwijl je zo graag mensen wilt helpen met wat jij te bieden hebt. HOE doe je dat nou, meer klanten krijgen?

Lees verder
Doorbraakgesprek

Doorbraakgesprek

Wil je met je bedrijf door naar het volgende niveau? Vraag je je af wat daarvoor nodig is en of ik je daarbij kan helpen? In dit gesprek kijk ik samen met jou naar waar je heen wilt met je bedrijf en wat je belemmert om door te breken naar het next level. We bespreken je doelen, je wensen en je behoeftes en je leert wat er voor nodig is om jouw volgende niveau te bereiken. Ook kijken we hoe ik je eventueel verder kan helpen naar meer omzet, meer focus en meer vrijheid. 

Lees verder Boek nu jouw Doorbraakgesprek
Diamond Coaching

Diamond Coaching

Tijdens dit 1 op 1 traject  gaan we intensief samen aan de slag om met jouw business door te breken naar het volgende niveau. We werken aan je business op strategische niveau én aan jouzelf als ondernemer. Wie moet jij zijn om meer resultaat te creëren? We gaan op zoek naar je niet-werkbare patronen en daar rekenen we mee af.  We kijken wat er nodig is om op topniveau te presteren, 

Lees verder
Succesprogramma

Succesprogramma

Ben jij een ambitieuze coach, trainer of adviseur en wil je  betere resultaten met je business?
Wil je minimaal naar een ton omzet of meer, maar wil niet alleen meer omzet, maar ook meer rust en meer vrije tijd?
Leer hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je omzet stijgt en jij ontspannen kan ondernemen en genieten van je leven.
Meld je hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

Lees verder
Business Boost Programma

Business Boost Programma

Werk in 30 dagen aan meer Focus, meer Omzet en meer Klanten! Een effectief en krachtig coachprogramma om jezelf én jouw business een boost te geven. Alleen voor ondernemers die écht aan de slag willen en die hun bedrijf naar een volgend niveau willen tillen. 

Lees verder
1 op 1 intensive

1 op 1 intensive

Wil je graag met je bedrijf naar het volgende niveau en wil je op een meer ontspannen manier gaan ondernemen?
Wil je betaald krijgen voor je waarde en gaan werken op jouw voorwaarden, maar weet je niet hoe?
Loop je vast bij het ontwikkelen van een high end dienst,  waar klanten graag €5000 tot wel €50.000 voor willen betalen?
En wil je hier op korte termijn direct mee aan de slag gaan?

Lees verder
Spreker

Spreker

Lisette Tol is naast Businesscoach ook een ervaren gastspreker. Mensen waarderen haar om haar helderheid, humor, rust en vooral haar concrete en praktische invulling van de lezingen. Aan boekenwijsheid heeft Lisette een hekel, ze vertelt vooral aan de hand van haar persoonlijk verhalen als voormalig manager in de televisiewereld en als ondernemer / businesscoach. Het publiek gaat naar huis met iets waar je direct mee aan de slag kunt. Meer info of een offerte aanvragen.

Lees verder